Жовтень золотить дерева та радує нас щедрим врожаєм яскравих овочів та соковитих фруктів. Одним з чемпіонів є гарбуз. Він вражає не лише своїми розмірами та яскравим кольором, а своєю користю. Гарбуз містить залізо, калій, магній, цинк, провітамін А, вітаміни: К, С, Е, РР, В1, В2. Цей яскравий красень в хмурий осінній день додає сонячного світла та піднімає настрій.Пропонуємо приготувати смачний…
Овочі, обсмажені в тісті, відомі і в російській кулінарії. Проте в Індії тісто, в яке перед смаженням вмокають шматочки овочів, роблять не з пшеничної, а з горохової муки. В цьому випадку скориночка на овочах виходить хрусткою і ніжною. Крім того, страва набуває додаткової поживної цінності, оскільки горох містить багато білків. Горохову муку можна придбати в індійських магазинах або змолоти…
Це дуже популярна в Індії святкова страва. Вона готується швидко з доступних кожному продуктів і є прекрасним десертом. 3 стакани (600 мл) води 1 стакан (200 г) цукру 1 стакан (150 г) манної крупи 100 г вершкового масла 50 г родзинок щіпка ваніліну Змішайте воду і цукор в кастрюлі і доведіть до кипіння на сильному вогні. Потім зменшіть вогонь до слабкого. Розігрийте масло в невеликому…
Це дуже смачна і поживна страва. Її можна подавати на сніданок або обід з невеликою кількістю кислого молока і з коржиками чапаті. У Індії кичрі готують з дрібної квасолі зеленого кольору, відомої в Росії під назвою "маш ". Якщо у вас з'явиться бажання спробувати справжній індійський кичрі, постарайтеся знайти маш на ринку, куди його завозять торговці з Середньої Азії, або в індійських…
Круасани на сніданок – це класика. Що може бути смачніше за свіжий гарячий невагомий круасан! Рецепт круасана: 310 гр. вершкового масла ( 82% жирності) кімнатної температури 1/2 кг. борошна вищого гатунку 0,5 ч. л. цукру 1 яйце 0,5 ч. л. солі 60 мл. теплої води 250 мл. молока + 2 ст. л. рослинного масла 9 г. сухих дріжджів Як приготувати: У невеликій глибокій тарілці розводимо…